Totalt antall sidevisninger

søndag 3. mars 2013

Eggende søndag.

Egg

er selve påsken for mange, og jeg har tjuvstartet litt. For søndag betyr jo også eggpå menyen, ihvertfall her i huset.
Et tips til deg som vil ha pen farge på eggeskallet, er å ta løkskall i vannet når du koker eggene:


Eggene er hvite i utgangspunktet.

Etter noen minutter i løkvannet kommer den gyldne fargen.

Her ser man tydelig fargeforskjell på før/etter koking i løkvann. Til høyre i bildet har jeg sådd karse i et eggeskall.

Vannet fikk pen farge det også etter løkskall-kokingen.
                                            Karse er blitt sådd i eggeglass og eggeskall.
 Gamle fine eggeglass får komme frem og vise seg om våren. Nyere også. med karse blir det snart vår- og påskestemning i heimen.
                                                                      God søndag!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar